100% Original products
Special conditions for projects
Delivery in all EU Delivery in all EUBine ai venit în lumea BrandsFurniture! 

BrandsFurniture este magazin online lansat în decembrie 2020, cu un concept inedit pe piața românească, ce te introduce într-un univers al bunului gust, al ultimelor tendințe în designul interior cu o gamă completă de produse pentru orice tip de amenajare: mobilier, pardoseli, corpuri de iluminat, soluții acustice, decorațiuni și covoare.

Este un concept axat pe câteva criterii esențiale: produse autentice, originale, calitate de top și branduri de prestigiu la nivel global din care putem aminti: Kartell, Pedrali, Kristalia, Bover Barcelona, Eva Solo, Normann Copenhagen, Louis de Poortere, Fletco, Forbo, Polyflor, Halo Design, Isku, Cube-Design, Green Furniture Concept și multi alții.

Ne-am propus să oferim clienților și colaboratorilor noștri (arhitecți și designeri) un portofoliu de produse, branduri și creații care să îi expună la design de cea mai bună calitate, dorindu-ne ca orice relaționare între noi să devină o experiență în sine!

Aceasta se va concretiza și fizic după momentul deschiderii oficiale a showroom-ului nostru din Cluj Napoca, str. W.A. Mozart, nr. 16, Romania.

BrandsFurniture - un magazin online, un concept de inedit cu instrumente ușor de utilizat, filtrări rapide pe tipuri de spații, branduri, designeri, culori, categorii și subcategorii de produse. Se adresează în primul rând arhitecților și designerilor de interior ce amenajează spații publice și spații rezidențiale. În acest scop am creat o secțiune specială denumită Project&Segments, unde ne poți solicita informații specifice legate de proiectul tău, iar noi suntem la un click distanță pentru a-ți răspunde cu profesionalism. Asigurăm suportul necesar implementării produselor și sistemelor noastre, documentația tehnică, certificări sau orice alte informații de natură tehnică, acolo unde este cazul.

În egală măsură, ne adresăm celor care își doresc amenajarea sau reamenajarea spațiului personal, de lucru sau al locuinței, punându-le la dispoziție câteva instrumente de Inspirație, care să le faciliteze alegerile după propriul gust, dar păstrând totuși deciziile într-o zonă “sigură" din punct de vedere al designului interior aici. Astfel am creat câteva materiale de informare dar și moodboarduri, din care te poți inspira atunci când vrei să amenajezi un spațiu pe cont propriu sau pur și simplu să te pregătești de întâlnirea cu designerul tău de interior și să te asiguri că folosiți un limbaj comun.

Poate ne cunoști deja, de când ne-ai intâlnit într-unul dintre proiectele realizate de noi: birou, locuință, restaurant, hotel, magazin, școală, gradiniță, spații comerciale, clinică medicală sau orice alt tip de spațiu în care confortul, funcționalitatea și estetica ajung la un numitor comun. 

BrandsFurniture, îți oferă produse și idei care nu sunt alese întâmplător, ele se bazează pe o experiență îndelungată a echipei noastre în realizarea de amenajări complete. Cu ajutorul nostru îți poți completa proiectul de amenajare sau vei crea concepte complexe, personalizate, cu sisteme specializate, abordate într-o manieră omogenă, holistică.

Ideea din spatele BrandsFurniture

Nucleul acestui proiect se bazează pe experiența pe care am dobândit-o în cadrul Dacca Group Trade, o companie de top specializată în amenajări interioare pentru spații publice, având proiecte în toată România. Dacca a fost fondată în 2008 și a reușit să aducă și să evidențieze pe piața românească mărci care s-au axat pe calitatea premium, fiind tot timpul la curent cu ultimele tendințe în designul european și internațional.
 

Am început cu pardoseli profesionale, inovatoare și, de-a lungul anilor, portofoliul nostru de produse a fost completat cu mobilier, soluții acustice, decorațiuni, produse speciale pentru pereți și multe altele. 

În 2016, am continuat să ne dezvoltăm prin înființarea companiei Zone Deco Interiors, specializată în proiecte de design interior pentru spații rezidențiale. Aceasta a fost o oportunitate suplimentară de a ne demonstra capacitatea de a crea proiecte personalizate, în colaborare cu diferiți arhitecți și designeri.
 
În tot acest timp, ne-am consolidat relațiile cu brandurile partenere din Europa, în special din Scandinavia și Italia, pe care le-am selectat meticulos ținând cont de design, ergonomie, eficiență și durabilitate.
 
Așadar, în 2020, Dacca Group Trade și Zone Deco Interiors au început colaborarea pentru a trece la nivelul următor și au lansat un nou proiect online, numit BrandsFurniture, care își propune să vă ofere o experiență edifiantă în lumea designului interior.

Printre caracteristicile care ne evidențiază, putem menționa:
  • Acces la un portofoliu complet de produse de top, atent selectate de către echipa noastră de profesioniști (produse originale, autentice de la branduri cu renume internațional, dar și produse locale de calitate). 

  • Ne concentrăm constant pe calitate și funcționalitate, asigurându-ne în același timp că vă oferim cea mai bună ofertă de pe piață.

  • Ne adresăm atât profesioniștilor, cât și celor care își creează proiectul de design interior propriu, din dorința de a redecora sau moderniza un anumit spațiu;

  • Produsele sunt ușor de identificat, puteți estima în mod real bugetul necesar și posibilitățile estetice încă din faza proiectului;

  • Moodboard-urile pe care le-am creat pentru voi le puteți găsi în Inspiration, unde aveți acces rapid la concepte de design interesante și inovatoare, pentru orice tip de spațiu;

  • Posibilitatea de a filtra după diverse criterii, pentru a ajunge la selecția dorită în cel mai scurt timp;

  • O modalitate simplă și rapidă de a accesa informațiile pentru a face achiziții ușoare și sigure de pe orice tip de dispozitiv.

 

De ce să ne alegeți?

BrandsFurniture nu este doar un magazin online. Am lansat acest proiect pentru a satisface nevoile clienților și colaboratorilor noștri, fie că sunt implicați în proiecte mari, coordonate de echipe de arhitecți sau designeri, sau în proiecte mici, personale.

Considerăm că know-how-ul nostru ar putea face diferența atunci când vine vorba de luarea unei decizii cu privire la design sau achiziționarea produselor perfecte pentru decorare.


Abordăm fiecare proiect într-un mod unic, cu profesionalism și dorință de a înțelege solicitările clientului. Dacă aveți nevoie de sfaturi, sugestii sau doriți să purtați o conversație despre proiectul dvs., pur și simplu completați formularul și vă vom contacta pentru o ofertă personalizată!
 
Am creat Members Club pentru a oferi beneficii celor care solicită întregul pachet sau fac achiziții repetate de la noi, cum ar fi arhitecți, designeri sau reselleri.
 
BrandsFurniture este un magazin online modern, intuitiv și rafinat, care își propune să construiască relații pe termen lung cu fiecare client, oferind conceptele și produsele potrivite.
 
 
Hai să ne cunoaștem!
 
Echipa BrandsFurniture

Laura Seleș - fondator BrandsFurniture